Tinggalkan Jejak :D

Pages

Wednesday, January 6, 2016

Happy New Year 2016 ! :)

Assalammualaikum

Maaflah lama tak update dah blog ni. Dah semakin busy dengan life. ecewahh
ohh lupa nak mention, sekarang ni saya dah FINAL YEAR STUDENT! sekejap je kan?
tu la makin busy tu. dengan dah final makin kelam kabut. nak thesis lagi, esaimen lagi, intern so bla bla

tadaaaa! nampak tak ni dah sem 7. sem depan i will officially INTERN student and grad! woohoo


tak sabarnya nak intern. ohh ya. saya dapat intern dekat TNB. 
dekat Menara TM tu. alhamdulillah. 
risau jugak sebab intern sorang sorang kan. hopefully ada newbie lagi yg intern sama2
and hopefully dorg ni sgt sporting!
sbb nya kalau buat tak betul nanti ada kawan2 abah ni report kat abah *i bawak nama abah okayyy*
risau jugak sbb adik intern dekat office kawan abah. and his colleague call abah koooot! *seram*

oh well. doakan kita tau tau tau! mcm mana dengan life korang?
hope u guys enjoy your life! jgn sesedih tau
eh haa. nanti 15hb januari, saya dgn roomates will having fun kat melaka
A famosa Waterpark! weee
nanti i'll update about it in my next blog!
bye bye and dont miss me:D

5 comments:

  1. shout box kau tak menjadi, haha nanti ada masa aku hapdate, or tetiba rajin tunggu la entry baru pop up :P

    ReplyDelete